Bent u op zoek naar een accommodatie voor een fietsweekend of voor meerdere toer- of wandeltochten? Denk dan eens aan een meerdaags verblijf.

Sprundel is een ideale uitvalsbasis.

beleef sprundel verblijf

De Valkenrode

De Valkenrode ligt in het buitengebied van Sprundel en op loopafstand van het prachtige natuurgebied De Pannenhoef. Dichtbij zijn ook de natuurgebieden Buisse Heide en De Moeren. Gelegen op het knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes.
Dit Brabantse buiten stamt van ruim een eeuw geleden. Onder regie van de huidige eigenaren werd een deel het woonhuis verbouwd en werd ook de prachtige grote tuin grondig aangepakt. Hoewel de oorspronkelijke functie van boerenbedrijf al enige tijd niet meer geldt, scharrelen en grazen er nog wel kippen, schapen en twee ezels rond het huis.

ga naar de website

beleef sprundel verblijf

Bed and Breakfast Room With A View

Gelegen tussen weiland en akkerbouw ligt de Bed and Breakfast Room With A View. Het staat op een geweldige locatie met prachtig uitzicht op natuurgebied De Pannenhoef. U heeft een eigen ingang en u kunt parkeren op eigen terrein. Tevens is er een klein tuinhuisje waar u uw fietsen afgesloten weg kunt zetten. In de regio liggen verschillende fiets- en wandelroutes en in de bossen liggen mooie ruiterpaden. Op slechts 6 minuten rijden vanaf de A 58 nabij Etten-Leur, ligt deze unieke locatie die zich uitstekend leent voor diverse doeleinden.

ga naar de website

Ook in de directe omgeving zijn er overnachtingsmogelijkheden.
Het aanbod is zeer gevarieerd; diverse campings, recratieparken, of logeren bij de boer:

BEKIJK OOK:
beleef sprundel omgeving
beleef sprundel dagrecreatie
beleef sprundel eten en drinken