Toeristische fotozoektocht op de fiets. Vanaf 11 mei 2019 tot 20 december 2019.

Op 11 en 12 mei, de Nationale Molendagen, zijn de deelnameformulieren verkrijgbaar bij Molen De Hoop. Daarna bij Dorpshuis de trapkes.

Heb jij een scherp oog voor details of ben je een echte speurneus? Dan is deze fotozoektocht zeker iets voor jou, zowel individueel, in gezins-, familie- of groepsverband. Er wordt in Sprundel een leuke fietsfotozoektocht aangeboden. Als je de zoektocht tot een goed einde brengt en alle foto’s terug kunt vinden, maak je kans op een leuke prijs.

Deelnameformulieren voor deze tocht zijn te verkrijgen in Dorpshuis De Trapkes Sprundel, tijdens openstellingsuren.

Deze fietstocht van ongeveer 30 kilometer brengt je langs tal van mooie plekjes.

Na betaling van inschrijfgeld ontvang je de routebeschrijving Typisch Sprundel en een antwoordformulier met daarop 25 overzichtsfoto’s en 25 detailfoto’s. Tijdens het fietsen van de route koppel je de detailfoto’s aan de overzichtsfoto’s. Dit zal misschien de eerste keer niet zo goed lukken, dus mogelijk moet je de route meerdere keren fietsen! Tussen 11 mei en 20 december kun je de fietsroute een onbegrensd aantal keren rijden, mogelijk kan de groeiende natuur soms een ander beeld geven.

De antwoordformulieren zijn tot en met vrijdag 20 december in te leveren bij Dorpshuis De Trapkes Sprundel.

De Typisch Sprundel-fietsroute leid je door het mooie landschap van Sprundel en omgeving. Houd je ogen onderweg goed open om de objecten op de foto’s te ontdekken. Deze tocht is zeker de moeite waard, met een aantal gezellige Sprundelse adresjes onderweg om even te verpozen!

In het filmpje hieronder, krijgt u de antwoorden te zien