TOERISTISCHE FOTOZOEKTOCHT OP DE FIETS. VANAF 15 JULI 2020 TOT 18 DECEMBER 2020.

VANAF 15 JULI ZIJN DE DEELNAMEFORMULIEREN VERKRIJGBAAR BIJ EEN AANTAL SPRUNDELSE ONDERNEMERS EN bij MOLEN DE HOOP. VANAF 17 AUGUSTUS OOK  verkrijgbaar BIJ DORPSHUIS DE TRAPKES.

Heb jij een scherp oog voor details of ben je een echte speurneus?
Dan is deze fotozoektocht, editie 2020, zeker iets voor jou, zowel individueel, in gezins-, familie- of groepsverband. Er wordt in Sprundel voor het tweede jaar en leuke fietsfotozoektocht aangeboden. Als je de zoektocht tot een goed einde brengt en alle foto’s in de juiste volgorde geplaatst hebt, maak je kans op een één van de drie prijzen met Sprundelse streekproducten ter waarde van € 25,–

Een deelnameset kost € 3,00 en is af te halen bij Molen De Hoop en bij Sprundelse ondernemers herkenbaar aan een affiche: Beers Bloemen, Van Meer Schoenen, Kwaliteitsslagerij Corné de Jong, Kaasboerderij Ossenblok, Carola, Total Jochems, Alexandra’s Knipperij en Verswinkel Dian van Trijp.
Vanaf 17 augustus kan dit ook in Dorpshuis De Trapkes, tijdens weekdagen van 10:00 uur tot 12:00 uur en ‘s middags van 13:00 tot 16:00 uur.

Deze fietstocht van ongeveer 30 kilometer brengt je langs tal van mooie plekjes.

Na betaling van inschrijfgeld ontvang je de routebeschrijving Typisch Sprundel en een antwoordformulier met daarop 30 overzichtsfoto’s. Tijdens het fietsen van de route zet je overzichtsfoto’s vanaf het starpunt Dorpshuis De Trapkes in de goede volgorde.
Tip !!! Noteer de locatie van de foto’s op de routebeschrijving … dan ontstaat de volgorde vanzelf.
Dit zal misschien de eerste keer niet zo goed lukken, dus mogelijk moet je de route meerdere keren fietsen. Ook kan de groeiende natuur soms een ander beeld geven!
De antwoordformulieren zijn tot en met vrijdag 18 december in te leveren bij Dorpshuis De Trapkes Sprundel.

De Typisch Sprundel-fietsroute leid je door het mooie landschap van Sprundel en omgeving. Houd je ogen onderweg goed open om de objecten op de foto’s te ontdekken. Deze tocht is zeker de moeite waard, met een aantal gezellige Sprundelse adresjes onderweg om even te verpozen!