Bent u op zoek naar een accommodatie voor een fietsweekend of voor meerdere toer- of wandeltochten? Denk dan eens aan een meerdaags verblijf.

Sprundel is een ideale uitvalsbasis.

Bed & Breakfast Bont en Buiten

In het West-Brabantse Sprundel ligt Bed & Breakfast Bont en Buiten. Een sfeervolle B&B in een mooie groene omgeving. De B&B is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy voor de gasten. De landelijke, bosrijke omgeving heeft volop fiets- en wandelmogelijkheden. Diverse steden zijn met de auto snel te bereiken. Kom dus genieten en ervaar de Brabantse gastvrijheid.

ga naar de website

beleef sprundel verblijf

Bed and Breakfast Room With A View

Gelegen tussen weiland en akkerbouw ligt de Bed and Breakfast Room With A View. Het staat op een geweldige locatie met prachtig uitzicht op natuurgebied De Pannenhoef. U heeft een eigen ingang en u kunt parkeren op eigen terrein. Tevens is er een klein tuinhuisje waar u uw fietsen afgesloten weg kunt zetten. In de regio liggen verschillende fiets- en wandelroutes en in de bossen liggen mooie ruiterpaden. Op slechts 6 minuten rijden vanaf de A 58 nabij Etten-Leur, ligt deze unieke locatie die zich uitstekend leent voor diverse doeleinden.

ga naar de website

Ook in de directe omgeving zijn er overnachtingsmogelijkheden.
Het aanbod is zeer gevarieerd; diverse campings, recratieparken, of logeren bij de boer:

BEKIJK OOK:
beleef sprundel omgeving
beleef sprundel dagrecreatie
beleef sprundel eten en drinken