100 jaar kerkgebouw Sprundel

De kaarten voor de Brabantse Koffietafel op zaterdag 10 september gaan als zoete broodjes over de toonbank en zijn bijna uitverkocht.  Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij dorpshuis De Trapkes (tot en met 31 augustus)

De animo om op zondag mee te doen met de historische dag is groot. Het draaiboek voor zondag 11 september is nu bijna definitief. Het programmaboekje en plattegrond zijn inmiddels naar de drukker en is nu al met nog meer informatie te vinden op de Facebookpagina en de website van Dorpswerk Sprundel en Beleef Sprundel.

Tientallen vrijwilligers en deelnemers zijn al maanden bezig om de festiviteiten tot een succes te brengen. Nu de datum nadert, begint het spannend te worden, maar ook leuk omdat het steeds concreter vorm krijgt. De meeste vrijwilligers en deelnemers hebben inmiddels passende kleding gevonden, daarnaast zijn vrijwilligers gestart met het klaarmaken van het terrein.

Voor jong en oud is er op zondag 11 september van alles te beleven in het centrum van Sprundel van 13:00 tot 18:00 uur: zoals een historische optocht, een kinderspelprogramma, muziek en dans op het Kloosterplein, een presentatie van oude ambachten, kunstenaars ter plaatse, een bezichtiging van de Mariakapel en de mogelijkheid om een kaarsje op te steken. Ook is er in dorpshuis de Trapkes een tentoonstelling door de Heemkundekring en kan men de kerktoren beklimmen, zij starten al om 11:00 uur.

 Zegt het voort en komt allen zien hoe Sprundel 100 jaar teruggaat in de tijd

 

–> Klik hier om het programma van 11 september in te zien (PDF-bestand wordt geopend in een nieuw venster)

–> Klik hier voor alle informatie over 10 en 11 september