Beleef Sprundel onthult op dinsdag 14 juli 2020 om 15:00 uur een overzichtsbord bij het monument 1000 jaar Sprundel

Daarmee wordt gelijk stil gestaan bij de afronding van de fase van de vernieuwingen in Sprundel rond de St. Janstraat, de kerk, het Fatimapark en het plein.

Pareltjes
Samen met de gemeente Rucphen is tot nu toe veel bereikt in de elkaar versterkende doelen van toerisme en leefbaarheid in Sprundel. Naast een nieuwe St. Janstraat is met het Vincent van Goghpad, het Fatimapark met zijn banken, de restauratie van De Geheimen van Rozenkrans, de metamorfose van Molen de Hoop, het opknappen van de ruimte rond het monument van Sprundel 1000 jaar en het plaatsen van overzichtsborden Sprundel aantrekkelijker geworden en verrijkt met mooie pareltjes.

Fietsfotozoektocht
Gelijktijdig met de onthulling van het overzichtsbord, wordt de recent bewegwijzerde fietsroute Typisch Sprundel onder de aandacht gebracht met de start van de tweede editie van de fietsfotozoektocht Typisch Sprundel. De eerste editie van de fietsfotopuzzeltocht was met meer dan 150 deelnemers zeer succesvol. Nadere informatie over de fietsfotozoektocht volgt op 14 juli as.