Oud medewerkers van de voormalige Rabobank Rucphen c.a. genoten van Sprundels Fatima-arrangement

Op 28 augustus, ter gelegenheid van de jaarlijkse reünie, werden 20 deelnemers ’s middags verwelkomd in de foyer van Dorpshuis De Trapkes Sprundel met koffie/thee en een heerlijk gebakje, genaamd Sprundels Wonder.
Na wat gezellig bijkletsen werden 2 groepjes samengesteld om onder leiding van de “Fatimagidsen” Ria van Oorschot en Jan van den Broek(Jzn) rondgeleid te worden. Tijdens de rondleiding kwam de geschiedenis van het Fatimapark, het beeld van Onze Lieve Vrouw van Fatima, de St. Jansberg, de begraafplaats en de Geheimen van de Rozenkrans aan bod. Verschillende deelnemers waren aangenaam verrast en luisterden met belangstelling naar de uitleg over de restauratie en de betekenis van deze 15 medaillons die aan het wandelpad rond de begraafplaats staan. De organisatie van deze reünie mocht veel positieve reacties ontvangen van deze rondleiding. Het was een ontspannende wandeling die tegelijkertijd historisch, religieus en educatief was. Door deze activiteit te organiseren houden we de Geheimen van de Rozenkrans levend in Sprundel.
Het was een echte “Beleef Sprundeldag” want hierna vertrok de groep naar Kaasboerderij Ossenblok voor weer een rondleiding.